martes, 17 de abril de 2012

"Jo sóc de lletres... falleres"

Els Premis de les Lletres Falleres tanquen el seu primer any d’activitats amb una festa este divendres 20 d’abril (a les 20 hores), que aplegarà els guanyadors de les diferents categories dels premis a la creació literària en els llibrets de falla.

El col·legi Cervantes de la ciutat de València (C/ Guillem de Castro, 153) serà punt de trobada de comissions de falla i autors, patrocinadors i col·laboradors que, amb la seua activitat, treballen per les lletres falleres.

En la Festa de les Lletres Falleres, presentada per la periodista Ángeles Hernández i l’actor Carles Galiana, es farà públic també el nom del guanyador i finalistes del Premi #plf12 al millor text satiricofaller breu, al qual s’han presentat més de 400 textos.

Com a colofó a esta primera edició de la Festa de les Lletres Falleres, el poeta Salvador Bolufer, trobador desvergonyit, oferirà un recital de poesia satírica.

A més, gràcies a la col·laboració de la impremta Selvi, els assistents rebran de regal una publicació commemorativa que arreplegarà tots els treballs premiats enguany en les diverses categories. Els Premis de les Lletres Falleres s’afegixen així a les celebracions del Dia Internacional del Llibre, alhora que reivindiquen la literatura en valencià produïda per les Falles com un dels elements patrimonials que genera esta festa.

En acabar l’acte, els assistents podran disfrutar d’un vi d’honor amb la col·laboració del celler Pago Casa Gran (Fontanars) i d’un tast de melmelades artesanes de Trébol Mermeladas (Montserrat).

La Festa de les Lletres Falleres es retransmetrà en streaming per Internet i també es podrà seguir per Twitter amb l’etiqueta #plf12.

No hay comentarios:

Publicar un comentario